Saturday, 28 January 2012

Kenduri & Terima Kasih

 Assalamualaikum! Alhamdulilah! Bapak ar, petang ni aq kenyang sangat. Yela, dapat makan free.. hihi.. Terima kasih aq ucapkan pada Uncle Salim & family kerna mengajak aq dan family untuk menghadiri kenduri. SEDAP masakannya. Ikut nafsu, nak aje aq tambah tadi. Tapi, nafsu kan. Sabor jela~.~ Memang banyak lauk r. Rambang mata memilih. Tapi, aq pilih daging dan tapai je. ( Aq tak makan ayam sangat. Muak~.~ ) Then, dah balik dapat lagi boncrot ( tak kesah lar cam ner korang sebut ). haha. Banyak beb dibaginya.. Dapat aq makan kenyang-kenyang cam ular sawa kat umah. Rezeki^_^

Sampai ni je lar coretan aq. Terima kasih bebanyak ^_^


ada banyak lagi. Cume tak sempat nak amik pic dek tak sabar menahan nafsu...huhu


tq jugak atas strawbery dan anggur ni.^_^ 

p/s: kalau ada kenduri lagi jangan lupa ajak yep. ^^_

Sekian^^_

No comments:

Post a Comment

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...