Friday, 6 January 2012

CUTI SEM ! ! !

Alhamdulilah.. Akhirnya habis jugak pekse akhirnya.. MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! haha..:D  Rase puas pulak bila dah abiz exam ni.. Yela, cuti sebulan kn.. hehe.. Umi, saya datang!.. Sorry lame tak update blog ni.. Sibuk pekse kn~.~ ( tetap online walau pekse).. So, selama sebulan akan datang lar korg akan terima post aq yg terbaru.. Yela, kalau kat umah aq malas sikit nak online.. Biarlah 1 bulan tuu hanya aku dan family ku.. Walaupun kehidupan cume hantar s.kabo pepagi, balik umah, g muar tntiap2 rabu/sabtu,,, tapi tak ape, asalkan parent aq happy..*ayat sweet bagai..hehe.. Bila nak balik ni, masti nak makan sate.. Rindu kat sate perut.. Lame tak makan..^_^ Yela, kalau kat U ni, pepegi bangun untuk pergi kelas, tapi kalau kat umah pepegi bangun untuk tolong2 umi kat kedai.. Hah! Sebelum tu, parent aq ada bukak kedai s.khbar.. ( itu yg jiwa membaca sikit) ..haha..Tapi, aq baca komik je.. Terasa kosong kalau tak ada komik.. Ibaratnya, aq tak boleh hidup tanpa komik ni..~.~   Tapi, korg bayangkan lar, pukul 5.30pagi umi aq dah menjerit kejutkan aq untuk p solat kat masjid then p bukak kedai.. Ngantok wooo..+_+  Tapi, APA NAK DIBANDINGKAN SANGAT DENGAN PENGORBANAN KITA PADA MEREKA?....Ok lar, selamat bercuti bagi teman2 ku.. Jaga diri elok2.. InsyaAllah ketemu lagi^_^

No comments:

Post a Comment

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...